Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci
Menu

Balanční deska jako zábava?

1. 11. 2023

Slyšeli jste už o balanční desce? Nejde jen o trénink rovnováhy, který je velmi důležitý u všech sportů. Na balančních deskách si můžeš užít i hromadu zábavy.

Balanční deska ti může pomoc zlepšit rovnováhu a celkovou koordinaci těla.

 

 

Balanční deska: Více než jen zábava!

Slyšeli jste už o balanční desce? To není jenom nějaká hračka pro kluky a holky, kteří mají zálibu v rovnováze. Je to úžasná pomůcka, která může prospět každému, ať už jste sportovec, nebo jen hledáte zábavu a způsob, jak se posunout ze sedačky na pohovku.

Balanční deska není jen o zlepšení vaší rovnováhy, jak už bylo zmíněno, můžeš na ní zažít hromadu zábavy Ať už jsi vášnivý lyžař, surfař nebo jenom milovník zimního snowboardingu. I když jsi fanoušek fitness nebo jógy, můžeš si na ní přijít na své.

Tak co takhle nějaké nápady na cviky, které můžeš na balanční desce vyzkoušet? Tady je pár nápadů:

  1. Základní rovnovážné cviky: Začněte jednoduše. Postavte se na balanční desku a pokuste se udržet rovnováhu na jedné noze. Potom zkuste stejné cviky na druhé noze. Tohle posílí svaly nohou a posune vaši rovnováhu na vyšší level.
  2. Rotace na jedné noze: Stoupněte si na balanční desku a zkuste se pomalu otočit na jedné noze. Toto cvičení zlepší vaši stabilitu a koordinaci.
  3. Sklapování s párem: Zkuste se postavit na balanční desku a přidat jízdu s párem. Toto cvičení posílí svaly stehen a zadní strany stehen.
  4. Pokročilé cviky: Jakmile se cítíte pohodlně s jednoduchými cviky, zkuste složitější věci. Můžete zkoušet různé posuny a triky, nebo dokonce zkoušet jízdu na jedné noze. Buďte kreativní!

A co je nejlepší na balanční desce? Můžete ji používat doma, na zahradě, ve fitku, u kamaráda... kdekoliv a kdykoliv.

 Takže na co čekáš? Získej svoji vlastní balanční desku a pusť se do tréninku, který ti přinese spoustu zábavy a zlepší tvou rovnováhu a koordinaci!

Potřebujete poradit?

podpora@sharpshape.cz
+420 775 054 540